Gratis workshops ‘Energie besparen met uw VvE’

Steeds meer woningeigenaren maken hun huis energiezuiniger. Maar het ligt ingewikkelder als je lid bent van een vereniging van eigenaren (VvE). Daarom organiseert U-Thuis – een samenwerking tussen 15 gemeenten in de regio Utrecht, waaronder Nieuwegein– opnieuw de gratis cursus ‘energiebesparen voor VvE’s’. De cursus werd in 2016 voor het eerst gehouden en krijgt door grote belangstelling dit voorjaar een nieuwe ronde.

Cursus
De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten, waarbij telkens een ander thema centraal staat: financiën, proces, en techniek. Met inbreng van verschillende experts gaan we in op vragen als: Welke maatregelen passen bij de woningen? Hoe kunnen energiebesparing en duurzame energie in onderhoudsplannen worden meegenomen? Welke ambities passen binnen de begroting van de VvE? En welke stappen zijn nodig om andere leden mee te krijgen?

De cursusavonden zijn op woensdag 29 maart (Financiën), dinsdag 18 april (Draagvlak & Proces) en dinsdag 9 mei (Techniek). De bijeenkomsten zijn ook los van elkaar te volgen. De avonden vinden plaats op verschillende plekken in de regio. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van de NMU. Daar staat ook extra informatie over het programma.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk