Reijn Horsman benoemd als 4e kinderambassadeur voor de wijk Fokkesteeg

Op maandag 1 juli jl. is Reijn Horsman benoemd als vierde kinderambassadeur van de Fokkesteeg KidsClub. Reijn zit op basisschool de Zuiderkroon.

De kinderambassadeurs zullen donderdag aanstaande alle klassen van basisschool de Schouw en de Zuiderkroon langs gaan om zich voor te stellen, te vertellen wat hun missie is en de kinderen uit nodigen voor het jubileumfeest op vrijdag 5 juli, waar de kinderactiviteiten om 15.00 uur van start gaat. Uiteraard wordt er ook verteld over de feestelijke start van de KidsClub op 25 september later dit jaar.

De ambassadeurs zijn, na de benoeming van Reijn, onmiddellijk aan het werk gegaan. Ze hebben een gesprek gehad met Frans van Erven bij Buurttuin Cirkeltje Rond, waar zaterdag 6 juli feest is. En een promotiefilmpje gemaakt voor de KidsClub.

De ambassadeurs kijken er naar uit om de kinderen donderdag op school te zien en op vrijdagmiddag met hen te feesten tijdens het jubileumfeest.

Over het feest
Op 1 juli 2021 bestaat Nieuwegein precies 50 jaar. Een stad ontstaan uit de dorpen Jutphaas en Vreeswijk. Sindsdien zijn er hele wijken gebouwd en is Nieuwegein van groeikern verrezen tot een volwaardige stad. De wijk Fokkesteeg bestaat inmiddels 40 jaar, en dat gaat gevierd worden. Maar niet alleen de wijk viert feest, want het Wijknetwerk Fokkesteeg en Stichting Balans bestaan 10 jaar en 5 jaar Cirkeltje Rond alweer 5 jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren