Reguliere hennep instap levert niets op aan de Overijsselhaven

Met groot machtsvertoon heeft de politie dinsdagmorgen 3 maart een reguliere hennep instap gedaan in een pand aan de Overijsselhaven. De instap werd uitgevoerd naar aanleiding van een tip door derden. Echter werd niets aangetroffen in het pand op industriegebied Plettenburg-Zuid.

De politie heeft onze redactie laten weten niets gevonden te hebben dat wijst op de aanwezigheid van een hennepplantage en dat in het pand niets is gevonden wat te maken kan hebben met illegale activiteiten. Ook zijn er geen personen aangehouden. Anderhalf jaar geleden was het wel raak in een pand aan de Overijsselhaven. Toen werd een plantage opgerold en liet burgemeester Frans Backhuijs van Nieuwegein het pand enkele maanden sluiten.

De politie neemt meldingen over mogelijke hennepkwekerijen zeer serieus. Bent u ongerust of heeft u vermoedens van een hennepkwekerij? Bel dan de politie. Uw melding of zorg neemt de politie altijd serieus. De politie gaat zorgvuldig om met uw informatie. U kunt ook anoniem melden bij de politie via 0800-7000 Meld misdaad anoniem.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren