Reactie Jacqueline Verbeek

Gisteravond telefoon gehad. Jacqueline Verbeek aan de telefoon. Die voelde zich niet lekker bij mijn stukkie over de “Van Heukelum Hommeles”.

Ik heb haar toegezegd, dat ze via mijn log weerwoord krijgt. Lees haar verklaring, die vandaag bij mij binnenkwam, die hier integraal volgt:

‘Beste Bert,

Jouw column op pen verbaast me want je bent meestal toch wat serieuzer in je opmerkingen. Ik denk dat je nu wel erg kort door de bocht gaat. Waarom zou een wethouder iets verkopen, overigens voor een betere prijs, wanneer het bekend is dat het al verkocht is. Is het echte probleem niet dat het mogelijk blijkt dat iets twee keer verkocht wordt en waarom daar één wethouder de schuld van geven wanneer er wel drie mee bezig geweest zijn.

Wat betreft mijn gebrek aan reactie tijdens de commissie Soc even het volgende. Ik had een brief gekregen van een van de partijen in deze zaak en die ter afhandeling doorgespeeld aan de gemeentesecretaris. Wat mij betreft was dit voorlopig even vertrouwelijk. Wethouder Monrooy leest vervolgens een verklaring voor die (nog) verre van compleet is, gezien de werkelijke situatie. Het is op dat moment niet mijn rol om daarop te reageren aangezien dat enigszins pijnlijk zou zijn voor wethouder Monrooy, maar ook omdat de advocaat van de ene partij en de andere partij beiden in de zaal aanwezig zijn.

Hartelijk dank dat ik even mocht reageren en ik hoop dat het snel op je site te lezen mag zijn.

Met vriendelijke groet,

Jacqueline Verbeek’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren