Rattenvanger van Hamelen op de Kunstgreep

Op de manifestatie Kunstgreep 2004, waarop alle culturele verenigingen zich presenteren, zal de Bibliotheek Nieuwegein het programma voor de 50ste kinderboekenweek bekend maken. De kinderboekenweek is dit jaar van 6 tot en met 16 oktober. Het thema van deze gouden boekenweek is -Muziek!.

De rattenvanger van Hamelen zal met zijn muziek de aandacht van alle kinderen die City Plaza bezoeken trekken Diverse ratjes delen daarbij ballonen uit met het programma van de feestelijke en muzikale activiteiten van deze jubileum kinderboekenweek. Het programma ziet er als volgt uit:

Zondag 10 oktober is er in theater De Kom de kindervoorstelling ‘Het kukelconcert’. Vanaf 20 september zijn hiervoor de gratis kaartjes in de bibliotheek verkrijgbaar.

Op woensdag 13 oktober is er een concert van de fanfare Kunst na Arbeid in filiaal Zuid. Kinderen kunnen niet alleen luisteren maar mogen zelf ook nog meespelen.

Tot slot is er op zaterdag 16 oktober tijdens de lunch in de Centrale bibliotheek in samenwerking met de muziekschool een heuse kinder-jamsessie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk