Rampzalig in ‘t Roefje

‘Ga je uit eten met een bloedmooie vrouw. Naar de Mc Donalds, waar ik zoveel van hou. Lekkere frietjes en een Mc Shake. Ik ben al vergeten hoe kwaad ze naar me keek’. Zomaar een anekdote uit het repertoire van Ramp-zalig.

Op zaterdag 3 april zal deze Nieuwegeinse feestband een optreden verzorgen in café ’t Roefje. Onder het motto “een feest is pas een feest als Ramp-zalig is geweest” heeft deze vijmansformatie al menig podium betreden in binnen- en buitenland. De muziek van Ramp-zalig bestaat hoofdzakelijk uit covers in zowel het Engels als het Nederlands. Nummers van o.a. de Dijk, The Scene, the Rolling Stones en Bon Jovi maken tezamen een tour door de pop en rockgeschiedenis. De oude en nieuwe hits worden aangevuld door eigen nummers die met recht Rampzalig genoemd mogen worden en garant staan voor een swingend feest.

Mensen die al eerder een optreden van Ramp-zalig hebben meegemaakt weten inmiddels dat een avondje Ramp-zalig garant staat voor een avond feest. Het optreden begint om ongeveer 21.30 uur en de entree voor deze avond is gratis. Café ’t Roefje vindt u aan de Handelskade 51 te Nieuwegein.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk