Rabobank sponsort Nieuwegein Awards

In vervolg op het overweldigende succes van Nieuwegein Awards 2013 zijn de voorbereidingen voor de komende editie, die gehouden wordt op 1 februari 2014, alweer in volle gang. De Nieuwegein Awards 2014 zullen niet meer onder de verantwoordelijkheid van het NBC Congrescentrum worden georganiseerd, maar voor de eerste maal onder de verantwoordelijkheid van de Stichting Nieuwegein Awards.

In een feestelijke ambiance heeft het bestuur van de Stichting Nieuwegein Awards afgelopen donderdag een bijeenkomst gehouden in de nieuwe wijnkamer van de Green Village in Nieuwegein. Bij deze gelegenheid was het Comité van Aanbeveling van Nieuwegein Awards ook aanwezig en konden de bezoekers kennis maken met de twee nieuwe bestuursleden, Hennie van der Hijden en Peter Suijker.

Tijdens deze bijeenkomst werd de samenwerking met de Rabobank Utrecht en omstreken bekrachtigd middels ondertekening van een nieuwe driejarige sponsor overeenkomst. De Rabobank was voor deze gelegenheid vertegenwoordigd door de heer R. van Soomeren, directeur bedrijfsmanagement, die de overeenkomst met de Stichting Nieuwegein Awards heeft ondertekend. Van Soomeren: ‘Rabobank Utrecht versterkt Utrecht en Nieuwegein door het ondersteunen van culturele, maatschappelijke en sportieve ambities. Met de Nieuwegein Awards staat er een echt Nieuwegeins event waarbij deze ambities samenkomen. Bij de Awards worden mensen in het zonnetje gezet die zich bijzonder hebben ingespannen. Met hun passie geven zij dynamiek aan de Nieuwegeinse gemeenschap. Dat mag best wel eens beloond worden.’

Voor de stichting tekende voorzitter Jan van Hoeflaken. Onze videograaf Henk van Montfoort was aanwezig en maakte er een videoverslag van. (Klik op het videocameraatje hieronder voor de video)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren