Rabobank Haringparty druk bezocht

Afgelopen maandag 17 juni hield de Rabobank weer haar jaarlijkse Haringparty. Deze keer koos Rabobank een unieke locatie voor het evenement, namelijk het dakterras van DE KOM, stadstheater en kunstencentrum in Nieuwegein. Prominente klanten van Rabobank Utrecht e.o., Burgemeester en Wethouders en ondernemers uit de regio konden heerlijke maatjesharingen proeven, terwijl ze genoten van het uitzicht over Nieuwegein.

Niet alleen konden de aanwezigen genieten van de heerlijke haring, ook kregen de gasten een rondleiding door DE KOM. Directeur Ariane Kop en medewerkers van DE KOM vertelden leuke wetenswaardigheden, zowel voor als achter de schermen. Een unieke ervaring, want de gasten volgden bijvoorbeeld de route die een artiest aflegt van de kleedkamer naar het podium.

De Rabobank Haringparty is opgezet om de stakeholders van Nieuwegein met elkaar in contact te brengen. Pieter Leyssius, directeur Bedrijven van Rabobank Utrecht e.o, heette de ruim 250 gasten van harte welkom op deze bijzondere locatie. Samen met de accountmanagers van Rabobank Utrecht konden de aanwezigen hun zakelijke contacten uitbreiden en gezamenlijk businessmogelijkheden verkennen. Een geweldige manier om zaken met plezier te combineren. Onze videograaf Henk van Montfoort was er bij en maakte een impressie van de party. (Klik op het videocameraatje hieronder voor de video)

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren