Raadsvergadering 2 juli weer fysiek in de raadszaal in het Stadshuis

Na een reeks van online raadsvergaderingen vanwege het coronavirus, gaat de Nieuwegeinse Raad de raadsvergaderingen van 2 en 9 juli weer fysiek voeren. Hierbij worden uiteraard de RIVM-richtlijnen nageleefd.

Alternatief gebruik Raadzaal
De vergadering wordt gehouden in de raadszaal met inachtneming van de 1,5 meter regel. Hierdoor is er nog geen ruimte voor publiek, maar de vergadering wordt zoals gebruikelijk live uitgezonden.

Het presidium heeft besloten dat de raadsvergadering van 28 mei opnieuw digitaal zal plaatsvinden. Ondanks de versoepeling in Corona maatregelen is er gekozen voor continuïteit in plaats van elke raad een nieuwe werkwijze te introduceren.

Aangezien er dit keer veel onderwerpen op de agenda staan zal de raadsvergadering over twee avonden verspreid worden. Naast 28 mei zal 2 juni dus als verruiming gebruikt worden. Vier juni staat als eventuele uitloopavond gereserveerd. Onderwerpen die onder andere ter besluitvorming op de agenda staan zijn:

• Begroting en bedrijfsplan 2021 WerkwIJSS
• Begroting 2021 en jaarrekening 2019 Werk en Inkomen Lekstroom (WIL)
• Ontwikkelingen Anna van Rijn College

Het presidium heeft besloten dat de raadsvergadering van 28 mei opnieuw digitaal zal plaatsvinden. Ondanks de versoepeling in corona maatregelen is er gekozen voor continuïteit in plaats van elke raad een nieuwe werkwijze te introduceren.

Omdat er dit keer veel onderwerpen op de agenda staan zal de raadsvergadering over twee avonden verspreid worden. Naast 28 mei zal 2 juni dus als verruiming gebruikt worden. Vier juni staat als eventuele uitloopavond gereserveerd.

Tot slot
Alle vergaderstukken zijn hier te vinden en live meekijken kan donderdag om 20:00 uur via www.nieuwegeinseraad.live/stream Dertien juli staat als eventuele uitloopavond gereserveerd.

One thought on “Raadsvergadering 2 juli weer fysiek in de raadszaal in het Stadshuis

  1. Bep

    Data lopen door elkaar. Werkwijze en Anna van Rijncollege werd vorige week besproken. 2 juli fysieke vergadering in de raadzaal, wordt Anna van Rijn dan weer behandeld?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren