Raadslid Troost in zijn ‘misverstanden’

Ook het bouwen aan de Van Heukelumstraat achter de katholieke kerk in Jutphaas blijkt een moeizaam proces te zijn geworden. Wij schreven wij er deze week al eerder over. Zo te zien, lijkt het nog lastiger dan de verhalen rondom het seniorencomplex aan de Richterslaan. Overigens verschillen die twee bouwprojecten niet zo veel. Ze zijn zonder meer veel te groot, veel te hoog, staan niet op de juiste plaats, veroorzaken te veel verkeer- en parkeerproblemen, hebben maar vijf meter groen om het gebouw heen (Richterslaan) of verprutsen het dorpsgezicht (Jutphaas).

Raadslid Herman Troost dee week in zijn column: ‘Of dat al meer dan tien jaar aanwezige en slordige gat in Jutphaas het aangezicht van de buurt en de WOZ-waarde van de belendende percelen ten goede komt, is een zaak waar niemand over praat. Dat er een schreeuwend gebrek is aan betaalbare huurwoningen voor senioren schijnt ook niemand te deren. Wel wordt iedereen steeds bozer en weet zeker dat de gemeente alle wetten met voeten treed, te beginnen met de belangrijkste: “Ze luisteren niet.” Klik hier om naar de column te gaan van raadslid Herman Troost voor deze week.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren