Katern

Raadsleden gemeente Nieuwegein houden ideeënmarkt

Heeft u een idee om onze gemeente nog mooier, leuker, levendiger of op een andere manier beter te maken? De Nieuwegeinse raadsleden zijn erg benieuwd naar uw ideeën en hebben budget om deze uit te voeren. Dien uw idee in en ga op 18 april met de Nieuwegeinse raad in gesprek op de ideeënmarkt. Is uw idee haalbaar en willen de raadsleden ermee aan de slag? Dan wordt het idee echt uitgevoerd!

De raad is er voor alle inwoners van Nieuwegein. Idealiter profiteren dus alle inwoners van Nieuwegein van uw idee. Wel is het belangrijk dat de gemeenteraad over de uitvoering van het idee gaat. Zo valt een losse stoeptegel of verbreding van de A2 niet onder de verantwoordelijkheid van de raad. Een blindenpad in het park of een Jeu de Boulesbaan wel. Over het indienen van ideeën volgt binnenkort meer info. Bekijk alvast deze website en noteer 18 april in de agenda!

Meer informatie
Heeft u nu al een vraag over de ideeënmarkt? Wilt u bijvoorbeeld weten of uw idee geschikt is? Neem dan contact op met de griffie. Dat kan door een e-mailtje te sturen naar: griffie@nieuwegein.nl.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk