Qbuzz en McKesson huren in Nieuwegein

Qbuzz wordt de nieuwe huurder van het laatste deel van het bedrijfscomplex aan de Morsebaan 1 in Nieuwegein. Het complex heeft een omvang van 41.000 m2 en is in ruim een half jaar tijd volledig verhuurd. De bedrijfsruimte met kantoorruimte van ongeveer 6.300 m2 is langdurig verhuurd aan Qbuzz. Qbuzz verzorgt vanaf medio december 2013 het openbaar vervoer in de regio Utrecht. Oranjeborch Bedrijfsmakelaars bemiddelde bij de verhuur.

Ook McKesson Nederland ondertekende een contract met verhuurder Robeco Structured Properties voor een meerjarige verlenging van de huur van 1.674 m2 kantoorruimte in The Wellbuilding aan de Weverstede 35 in Nieuwegein. De verlenging betreft ook 45 parkeerplaatsen.

Kantoorgebouw Wellbuilding ligt in het nieuwe stadscentrum van Nieuwegein en biedt ruimte aan huurders in de health and wellness-branche. McKesson Nederland richt zich op de ontwikkeling, verkoop, implementatie en het onderhoud van informatiesystemen voor ziekenhuizen en GGZ-instellingen. Annexum Beheer adviseerde verhuurder Robeco Structured Properties bij de transactie. CBRE trad op als adviseur van McKesson Nederland.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren