PVV start provinciale campage voor Utrecht in Nieuwegein

‘Fantastische campagnedag vandaag in Zoetermeer, Gouda en Nieuwegein. Iedereen echt ontzettend bedankt voor de massale en warme steun voor onze PVV!’ zo laat  Geert Wilders weten na zijn bezoek aan de wekelijkse markt in de binnenstad van Nieuwegein. Even voor 14.00 uur kwam de PVV-leider aan bij het politiebureau aan de Schakelstede, waarna hij door de bezoekers van de markt een warm welkom kreeg.

Op woensdag 15 maart zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten. Verkiezingen die gaan over busverbindingen, fietspaden en provinciale wegen bij jou om de hoek. Over voldoende werk dichtbij huis. Maar ook over waar woningen komen. En hoe de provincie omgaat met stikstofuitstoot, natuur en landbouw. Kortom: verkiezingen die gaan over jóuw Utrecht.

Heel veel enthousiaste mensen gesproken
‘Het is geweldig om te zien hoe populair Wilders is in Nieuwegein!’ aldus een van de bezoekers van de wekelijkse markt in Nieuwegein. Naast een warm welkom kreeg de PVV-leider ook veel cadeautjes, waaronder natuurlijk ook tulpen.

Tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen hebben de inwoners van Nieuwegein een draai naar links gemaakt, maar de steming is totaal omgeslagen. ‘Veel inwoners willen dat de stroom van asielzoekers stopt en dat er woningen komen voor hun kinderen’ aldus Wilders. ‘Ik heb heel veel enthousiaste mensen gesproken.’

De uitslag voor de komende provinciale verkiezingen zijn belangrijk. ‘Want een stem op de PVV is de enige stem op het politieke einde van Rutte en Kaag. Wij helpen dit kabinet niet aan een meerderheid in de Eerste Kamer’ zo laat Martine van der Velde onze redactie weten. Van der Velde is lijsttrekker voor de PVV in de provincie Utrecht. ‘Bij deze roep ik alle PVV stemmers op #blijfnietthuis en ga stemmen’ aldus Wilders.

Van der Velde: ‘De PVV wil dat de provincie Utrecht zich weer uitsluitend bezighoudt met haar kern- taken, waaronder de provinciale ruimtelijke ordening, het zorgen voor een aantrek- kelijk economisch beleid, natuurbeheer, beheer en behoud van ons Utrechts cultu- reel erfgoed, fatsoenlijk, betaalbaar en toegankelijk openbaar vervoer en het onderhouden van onze provinciale wegen.’

‘De provincie moet stoppen met het uitgeven van miljoenen euro’s aan de nutteloze energietransitie, stikstofonzin, groene praatclubjes, gedragsverandering en alle andere linkse hobby’s. De PVV is een partij die staat voor lastenverlichting. Daarom willen wij goed kijken naar de uitgaven van de provincie en waar dat kan dus stoppen met onnodige en onzinnige besteding van belastinggeld.’

Klik hier voor het verkiezingsprogramma 2023-2027 van de PVV in de provincie Utrecht.

Inwoners van de provincie Utrecht kunnen op 15 maart op de volgende partijen stemmen: GroenLinks, VVD, Forum voor Democratie (FvD), CDA, D66, PvdA, ChristenUnie, PVV, Partij voor de Dieren, SP, Staatskundig Gereformeerde Partij (SGP), 50PLUS, DENK, Zwarte Piet is Zwart, BoerBurgerBeweging (BBB), JA21, VOLT, Belang van Nederland (BVNL) en U26 GEMEENTEN. Die laatste partij is een samenwerking tussen verschillende lokale partijen uit de 26 Utrechtse gemeenten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk