PvdA verkiezingsbijeenkomst

De PvdA Afdeling Nieuwegein en IJsselstein organiseren op dinsdag 3 maart 2015 een verkiezingsbijeenkomst in Fort Vreeswijk 1 in Nieuwegein. De avond begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Zijn de dijken langs de lek al superdijken? Wat zijn de consequenties voor Vreeswijk als er een superdijk komt om het achtergebied te beschermen tegen overstromingen? Op deze vragen en nog vele andere kunt u op 3 maart een antwoord krijgen van o.a. de lijsttrekker voor de Waterschaplijst voor de PvdA in onze regio, Jan Reerink.

Is de provincie Utrecht toe aan een nieuwe stap in het oplossen van de problemen die ontstaan zijn door de crisis? Of is de provincie een verlengstuk van de landelijke regering? Op deze vragen en vele andere zullen twee PvdA kandidaten (Julie d’Hondt en Mitchel Nebbeling) voor de Provinciale Staten antwoord geven.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren