Puntjes op de i in en om City Park

Op 1 juli is City Park aan de Schouwstede geopend. Daarna is het altijd even afwachten hoe het park zich ontwikkelt. En wie er op welke manier gebruik van gaan maken. Het regenachtige weer van de afgelopen weken heeft goed voor het City Park gezorgd. Het gras is snel opgekomen. De planten groeien en laten bloemen in vele kleuren zien. De planten gaan de komende tijd de hoogte in en in oktober worden er extra heesters neergezet. Ook komen er binnenkort bankjes bij het basketbalveld. Verder worden de rozenbogen geplaatst en de verlichting aangebracht.

De speel- en klimtoestellen worden goed gebruikt door kinderen. Ook het basketbalveld is al veel in gebruik. Het gebruik van City Park zorgt er helaas ook voor dat sommige buurtbewoners hinder ervaren. Om dit op te lossen worden diverse dingen gedaan.

Zo wordt er een bordje geplaatst bij het hek van het basketbalveld met de spelregels voor gebruik van het basketbalveld erop. De BOA’s maken de komende tijd extra rondes door het City Park. De laatste werkzaamheden aan het park worden de komende tijd uitgevoerd, waaronder de versteviging van de basket en het plaatsen van rubbers achter het bord van de basket. Zo zal het geluid worden verminderd als de bal tegen de basket komt.

Puntjes op de i
Om de puntjes op de i te zetten is besloten om het zebrapad aan de Schouwstede weg te halen, nu de route door het park weer beschikbaar is. De blindegeleide tegels bij de drempel en de zebra gaan om die reden ook weg. De drempel krijgt nieuwe lijnen. Er komen uitstaptegels naast de parkeervakken die grenzen aan het park. Zo houdt iedereen bij het uitstappen de schoenen schoon, is de kortste route weer beschikbaar en kan iedereen met plezier gebruik maken van City Park.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk