Provincie gaat ’s nachts heggen snoeien bij trambaan Nieuwegein

De provincie Utrecht gaat komend weekend ’s nachts heggen snoeien in de Nieuwegeinse wijk Doorslag. Het gaat om groen langs de trambaan tussen de kruising Koekoekslaan en de tunnel onder de A2 bij IJsselstein.

“Het zijn heggen die binnen de beheergrenzen van ons tramsysteem vallen, dus niet het groen in de openbare ruimte dat door de gemeente Nieuwegein wordt beheerd”, meldt Regiotram Utrecht, de uitvoeringsorganisatie van de provincie.

De werkzaamheden worden in de nacht van zondag 10 oktober uitgevoerd tussen 01.45 en 06.45 uur. “De reden waarom wij ’s nachts werken is dat het openbaar vervoer dan niet gehinderd wordt”, aldus Regiotram. “Hoewel wij hinder en overlast voor de directe omgeving zo beperkt mogelijk proberen te houden, valt er niet aan te ontkomen dat we tijdens dit werk gebruik maken van machines die in de nacht hoorbaar kunnen zijn.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren