Proosten op een mooi 2014 op het Stadsplein

Op vrijdag 10 januari 2014 zal de eerste versie van ‘Stadsplein Live’ op het Stadsplein in de binnenstad van Nieuwegein plaatsvinden. ‘Stadsdplein Live’, een initiatief van enkele enthousiaste muziekanten, willen samen met de horeca werken aan meer levendigheid op het Stadsplein. In de drie horecagelegenheden aan het Stadsplein; Moon, De Komeet en de Burgemeester, staat vanaf de vooravond tot middernacht live muziek geprogrammeerd.

De eerste live act van Stadsplein Live is bekend. In Moon Nieuwegein speelt Sexual Chocolate. Een uitstekende allround band die pop, soul en R&B covers speelt met een Caribisch sausje. Gegarandeerd dat Sexual Chocolate ook jou in beweging krijgt!

De tweede live act van Stadsplein Live is ook bekend. In De Komeet spelen Sjors & Cécile. Sinds enkele maanden vormen deze klassiek geschoolde muzikanten een duo dat in vrijwel alle genres thuis is. Met piano, gitaar en zang brengen ze eigen bewerkingen van o.a. moderne popsongs van James Blunt, Krezip, Amy McDonald en Marco Borsato.

De derde live act van de eerste editie van Stadsplein Live is Uptown. In Grand Cafe De Burgemeester speelt deze coverband rock, pop en soul klassiekers van de sixties tot 2013. Van Otis Redding tot Daft Punk, van Creedence Clearwater Revival tot Maroon 5 en van Golden Earring tot The Lumineers.

‘Bij succes zal dit evenement een terugkerend karakter krijgen om zo een steentje bij te dragen aan de levendigheid van het Stadscentrum’ aldus initiatiefnemer Jeroen van Nistelrooij. Het evenement duurt 18.00 uur tot middernacht.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren