Katern

Programma Zomer 2023 van Enik Recovery College van start

Enik Recovery College in o.a. Nieuwegein aan de Hoornseschans 101 start vanaf maandag 3 juli met een inspirerend zomerprogramma. De herstelacademie is een omgeving voor mensen die persoonlijk ervaring hebben met psychische ontwrichting en herstel.

Er zijn volop activiteiten, workshops, introducties en korte reeksen. Ontwikkeld en gefaciliteerd door mensen die zelf hebben ondervonden wat helpt in herstel en dit graag verder onderzoeken met ervaringsgenoten (peers).

Zo zijn er introductieworkshops van werkgroepen die in het najaar gaan starten, zoals Introductie Enik Recovery College en introductie WRAP-training. Daarnaast kan je samen met anderen je herstel tekenen, onderzoeken welke rol vertrouwen heeft in je herstelproces en spelen met je eigen verhaal.

Enik Recovery College
Enik Recovery College is een herstelacademie, een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor mensen die persoonlijk ervaring hebben met ontwrichting door een psychische kwetsbaarheid, trauma of verslaving, en die willen werken aan hun (verdere) herstel. Enik wordt 100 % gerund door ervaringsdeskundigen. Alle mensen met ervaring met psychische ontwrichting – zowel medewerkers als deelnemers – wisselen hun ervaringen uit en vinden zo samen hun weg in herstel.

Enik heeft locaties in Utrecht (in de wijken Hoograven, Leidsche Rijn en Overvecht), Houten, IJsselstein en Nieuwegein. Daarnaast biedt de herstelacademie een programma aan in Woerden en Zeist en omgeving. Iedereen die wil werken aan zijn of haar herstel is van harte welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk