‘Foto van de week’

Tijdens zijn omzwervingen door en om Nieuwegein heeft de Nieuwegeiner Arend Bloemink (1946) vrijwel altijd zijn camera bij zich. Zijn camera is als het ware een verlengstuk van zijn ogen.

Een veelgebruikt verlengstuk. Hij fotografeert dat wat hem opvalt. Soms is dat iets bijzonders. Soms is dat iets alledaags. Soms fotografeert hij een evenement in Nieuwegein (wielerrondes, openingen, activiteiten van B&W, jeugdvoetbal, een trouwpartij, …). Soms valt zijn (camera)oog op een heel gewoon, maar prachtig stukje natuur. Soms ook fotografeert hij al wandelend in de wilde weg en ziet hij thuis wel wát er op zijn geheugenkaartje is vastgelegd. Het resultaat is de ‘Foto van de week ‘ op De Digitale Stad Nieuwegein.

Maar niet alleen Arend trekt er voor De Digitale Stad Nieuwegein op uit. Dagelijks krijgen we hier op de redactie WhatsApp-foto’s binnen. Veel foto’s zijn gemaakt tijdens een al dan niet toevallige aanwezigheid bij een actuele gebeurtenis in onze stad. Andere foto’s geven een fraai beeld van een van de vele activiteiten die zich in Nieuwegein afspelen. Weer andere foto’s worden gemaakt van iets of iemand die op dat moment verbazing, verbijstering, irritatie, ergernis of juist blijdschap oproept.

De redactie geeft daarom iedereen de kans om (vooralsnog eenmaal per week) met een WhatsApp-foto op pen.nl èn in de wekelijkse nieuwsbrief te verschijnen: 06-46139696. Zet dit nummer vast in uw mobieltje en laat ons uw nieuws weten.

De foto van déze week werd maandagmorgen 6 januari jl. genomen aan de Gronigenhaven waar iemand zijn/haar overtollige banden dumpte in plaats van deze naar het Gemeentelijk Recyclingstation te brengen. Kostte zeker teveel moeite? Deze keer was het niet in de berm maar gewoon in het water. Waarom?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren