Programma Najaar 2021 van Enik Recovery College van start

Herstelacademie Enik Recovery College, met onder andere een vestiging aan de Hoornseschans 101 in Nieuwegein, start vanaf maandag 6 september met een inspirerend najaarsprogramma. Op diverse locaties in Utrecht en omgeving is er een breed aanbod aan werkgroepen, trainingen en workshops. Dit aanbod is ontwikkeld en gefaciliteerd door mensen die zelf hebben ondervonden wat helpt in herstel en dit graag verder onderzoeken met ervaringsgenoten (peers). Het delen van ervaringen gebeurt veelal in gespreksgroepen, maar kan daarnaast via creatieve, aandachtige of actieve werkvormen, zoals zingen, toneel, dansen, schilderen, schrijven, wandelen en yoga.

Nieuw
Nieuw dit najaar zijn o.a. Zinvol op de wachtlijst, Supportgroep Naasten, Retreat Traumasporen, Het pad naar de innerlijke lach en Herstel en Cultuurverschillen. WRAP-trainingen worden dit najaar ook in Zeist en Driebergen-Rijsenburg aangeboden. Het programma staat op de website van het Enik Recovery College. Inschrijven kan vanaf vrijdag 20 augustus.

Enik Recovery College
Enik Recovery College is een herstelacademie, een ontmoetingsplaats en leeromgeving voor mensen die persoonlijk ervaring hebben met ontwrichting door een psychische kwetsbaarheid, trauma of verslaving, en die willen werken aan hun (verdere) herstel. Enik wordt 100% gerund door ervaringsdeskundigen. Alle mensen met ervaring met psychische ontwrichting – zowel medewerkers als deelnemers – wisselen hun ervaringen uit en vinden zo samen hun weg in herstel.

Enik heeft locaties in Hoograven, Houten, IJsselstein, Leidsche Rijn, Nieuwegein en Overvecht. Iedereen die wil werken aan zijn of haar herstel is van harte welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren