Programma Buurtcamping Galecop 2020 bekend

Lekker op vakantie in Nieuwegein? Het kan in de laatste week van de vakantie periode. Het outdoor- en Sportrecreatieterrein ‘De Middengaarde’ in de wijk Galecop in Nieuwegein wordt van maandag 24 augustus tot en met zaterdag 29 augustus omgetoverd tot Buurtcaminghoofdkwartier. Er is van 12.00 uur tot 17.00 uur een groot grasveld dat het centrum wordt van de Buurtcamping met een speluitleen, activiteiten en ruimte om te picknicken.

Klik op het programma voor een grotere weergave

De Buurtcamping dit jaar zal er wel een beetje anders gaan uitzien dan normaal. Overnachten is niet mogelijk, maar zo laat de organisatie weten: ‘Dat biedt wel weer ruimte voor extra leuke activiteiten!’  Vandaag is bekend geworden wat er te beleven valt op De Middengaarde. Het programma is vandaag bekend gemaakt.

Op maandag 24 augustus aanstaande start de bouw van het Buurtcafé met de aanwezigen en er is elke dag een andere workshops, zoals: lampion maken, bloembommen maken, djembé, geluksbuideltjes maken en een heuse Bootcamp. Ook kun je komen lasergamen (minimaal 6 pers, € 4,-) en de hele week boogschieten (€ 4,-), ‘hoe tof!’ Op zaterdag wordt er afgesloten met BINGO en een BBQ in Buurtcamping stijl! Het volledige programmaoverzicht staat nu ook online en is te vinden op onze facebookpagina.

Hoewel de organisatie maximaal 30 bezoekers per dag kunnen ontvangen, proberen zij toch zoveel mogelijk bewoners uit Nieuwegein te bereiken. De organisatie houdt het nieuws goed in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM. Het aantal aanwezige bezoekers is teruggehaald van 50 naar maximaal 30 personen. ‘Op deze manier kunnen we iedereen een veilige omgeving en genoeg ruimte aanbieden.’

Iedereen is welkom en kan simpel via facebook, mail of telefonisch een plekje reserveren. Je reserveert door naam, dag en aantal personen door te geven en dan wordt er contact met u opgenomen. Voor meer informatie kijk op deze Facebookpagina of bel met de organisatie: 06 34286375.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren