Programma bekend van ‘Gluren bij de Buren’ in Nieuwegein

Zondag 4 februari aanstaande zal voor de 11e keer het huiskamer festival ‘Gluren bij de Buren’ worden gehouden in Nieuwegein. Het festival verlaagt drempels voor buurtontmoeting en creëert podia voor lokale amateurkunsten. In Nieuwegein worden maar liefst 33 verschillend acts, in verschillende huiskamers uitgevoerd.

Amateurkunstenaars van alle soorten disciplines betreden zondag 4 febrauri a.s. het vloerkleed als podium, in huiskamers van Galecop tot De Lek. Inmiddels is het hele programma bekend. Muziek, theater, dans, cabaret, het is er allemaal. Alle podiumkunstenaars treden drie keer een half uur op, telkens voor nieuw publiek. Je woont de optredens bij zonder reservering en op basis van een vrijwillige bijdrage.

Programma en route
Bekijk het programma en stippel jouw route uit! Baan je een weg langs dansers tussen de kamerplanten, improvisatietheater met potten en pannen als props of jazzbands bij het haardvuur. Maak van jouw favorieten een route in Google Maps of print het programma en teken, schrijf of schilder jouw route door Nieuwegein.

Onze redactie heeft alvast het hele programma voor onze lezers onder elkaar gezet. Print het uit en maak uw keuze en wandel, fiets door Nieuwegein om te genieten van lokale amateurkunst bij u in de buurt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk