Fietsen en voeding tijdens de Nationale Sportweek in Nieuwegein

Van 18 t/m 27 september is de landelijke Nationale Sportweek van NOCNSF. Ook dit jaar is de Gemeente Nieuwegein HostCity! NOCNSF heeft begin dit jaar voor het tweede jaar op rij Nieuwegein verkozen tot één van de HostCity’s van de Nationale Sportweek. Verbindion Nieuwegein, SportID Nieuwegein en Sport- en Evenementencomplex Merwestein gaan er samen met alle partners een groot sport- en beweegfeest van maken.

Sport & Voeding
Altijd al nieuwsgierig geweest wat bewegen met je lichaam doet? En wist je dat lekker eten niet altijd ongezond hoeft te zijn? Kom dan op zondag 20 september naar het Mini-Foodtruck beweegfestijn voor antwoord op al je vragen over bewegen en lekker eten. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur zorgt de organisatie voor het eten, kom jij dan bewegen op het Merweplein in Nieuwegein?

Fietsen voor zestigplussers
Voor alle zestigplussers die graag fietsen, organiseert Gemeente Nieuwegein weer gratis een fietsdag vol tips voor langer fietsplezier. Kom op 21 september aanstaande, tijdens de Nationale Sportweek, naar deze dag die in het teken staat van prettiger, veiliger en comfortabeler samen blijven fietsen. De activiteiten zijn zoveel mogelijk buiten, rekening houdend met 1,5 meter afstand en met een beperkt aantal deelnemers.

Het is mogelijk om aansluitend op dit programma deel te nemen aan ROUTE 55, een bijzondere beleefroute door City en Park Oudegein. Deze route is speciaal voor iedereen van 55 jaar of ouder. Heb je een vraag? Of wil je meer informatie? Neem contact met ons op! Stuur een e-mail naar info@sportidnieuwegein.nl of bel SportID Nieuwegein op: 030-6004267. Kijk op deze website voor het hele programma.

De NOC*NSF Nationale Sportweek in Gemeente Nieuwegein wordt mogelijk gemaakt door Verbindion Nieuwegein, SportID Nieuwegein, Sport- en Evenementencomplex Merwestein en partners en heeft als doel sport te promoten en mensen te inspireren te gaan bewegen. De landelijke campagne staat dit jaar in het teken van ‘Sport doet iets met je.’ Het thema zet in op de maatschappelijke en verbindende kracht van sport. Binnenkort wordt het programma bekend gemaakt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren