Prinses Beatrixsluis organiseert op 7 april een bewonersbijeenkomst

Rijkswaterstaat en Sas van Vreeswijk organiseren op 7 april van 16.00 uur – 18.00 uur een bijeenkomst ‘Prinses Beatrixsluis draait door’. Doel is vooral om contact te houden na de jaren van de aanleg van de 3e kolk en om vooruit te blikken op komende onderhoudswerkzaamheden. Aanmelding is verplicht.

Ook al is de 3e sluiskolk al geruime tijd af en open, dat betekent nog niet dat er niet meer wordt gewerkt. Er zijn nog wat bijzondere klussen te doen en het beheer en onderhoud is nooit klaar. Rijkswaterstaat en bouwcombinatie Sas van Vreeswijk vertellen omwonenden graag wat deze fase precies inhoudt en hoe het nu gaat op de Prinses Beatrixsluis. Na twee online bijeenkomsten, kunnen we deze bijeenkomst gelukkig weer fysiek op de sluis houden.

Een bespreekpunt is de aanstaande werkzaamheden aan de langzaamverkeersbrug. Ook is er gelegenheid voor een rondleiding.

Praktische informatie
– Voor het bijwonen van de bijeenkomst geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.
– Het terrein is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. De rondleiding echter niet i.v.m. trappen (heftoren).
– Er is beperkte parkeergelegenheid op het terrein voor max. 10-15 auto’s. De bijeenkomst is bedoeld voor mensen uit de buurt, het is fijn als u lopend of met de fiets kunt komen.
– Bij de rondleiding is er veiligheidskleding nodig (helm, fluoriserend vest en veiligheidsschoenen). Deze zijn beschikbaar op de sluis en kunnen tijdelijk worden uitgeleend.

Vooraf aanmelden is verplicht en kan tot en met uiterlijk 31 maart via het e-mailadres contact.sasvanvreeswijk@gmail.com, o.v.v. uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging. Zonder aanmelding is het niet mogelijk om deel te nemen. Er is beperkt plaats. Vol is vol.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk