Prinses Beatrixsluis opent haar deuren op 3 november voor informatiebijeenkomst

Rijkswaterstaat en Sas van Vreeswijk organiseren op donderdag 3 november 2022 van 16.00 uur tot 18.00 uur een informatiebijeenkomst op de sluis in Nieuwegein. Het doel van deze bijeenkomst is het informeren over de ontwikkelingen van de beheer- en onderhoudswerkzaamheden. U dient zich vooraf aan te melden via contact.sasvanvreeswijk@gmail.com.

Sas van Vreeswijk zorgt voor het beheer en onderhoud van de drie sluiskolken van de Prinses Beatrixsluis en het Lekkanaal. 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. Zo houden we alles zo goed mogelijk beschikbaar en veilig. Maar wat betekent dit en wat komt er allemaal bij kijken? Dat vertellen wij u graag tijdens de bijeenkomst met rondleiding. Ook kunt u terecht met al uw vragen.

Aanmelden
Wilt u hierbij zijn? Dan kunt u zich aanmelden via het e-mailadres contact.sasvanvreeswijk@gmail.com tot uiterlijk 27 oktober. Vergeet niet uw naam en telefoonnummer in de e-mail te vermelden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw deelname. Zonder aanmelding is het helaas niet mogelijk om deel te nemen. Het terrein is toegankelijk voor mensen met een rolstoel. De rondleiding echter niet i.v.m. trappen (heftoren). Voor het bijwonen van de bijeenkomst geldt een minimumleeftijd van 18 jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk