Prijsvraag: Maak kans op de exclusieve CD ‘The Ageless Gate’

Ook deze keer geven wij weer een mooie prijs weg. Ditmaal een album vol instrumentale muziek die sterke beelden oproept gemaakt door Nieuwegeiner Joost van Dongen. De dertien nummers vertellen samen een verhaal dat drie eeuwen omspant.

Joost van Dongen is een cellist en game developer uit Nieuwegein. Zijn debuutalbum The Ageless Gate is te beluisteren op Spotify en andere streaming diensten. Joost treed regelmatig op in Nieuwegein en omstreken, zowel puur met muziek als met zijn live performance game Cello Fortress. In het dagelijks leven is Joost game developer, bekend van games als Awesomenauts, De Blob en Blightbound.

Meedoen met de prijsvraag kan tot donderdag 1 juni aanstaande. De vragen zijn hier te vinden. Heb je het ingevuld? Dan gewoon afwachten, want de winnaar wordt op De Digitale Stad Nieuwegein bekend gemaakt. De hoofdredacteur van De Digitale Stad Nieuwegein trekt één winnaar uit alle inzendingen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!