Prijsvraag duurzaam Nieuwegein en Rundu

Op zondag 26 mei is het duurzaamheidsdag in Nieuwegein. De Werkgroep Rundu grijpt die gelegenheid aan om een prijsvraag te organiseren rondom bestrijding van armoede, millenniumdoel 1; alle kinderen naar school , millennium-doel 2; en fairtrade millenniumdoel 8, niet alleen in Nieuwegein maar ook in Rundu. De prijsvraag is hier te vinden. Oplossingen inzenden kan per e-mail aan werkgroeprundu@gmail.com. Maar op zondag 26 mei staat er ook een stand van 12.00 uur tot 17.00 uur van de Werkgroep Rundu bij het stadshuis met een papieren prijsvraag versie.

Het gaat erom ideeën en suggesties te bedenken om de activiteiten rondom millenniumdoelen 1,2 en 8 te versterken in Nieuwegein en Rundu. Met deze prijsvraag hoopt de werkgroep nieuwe ideeën aangeleverd te krijgen voor nog meer activiteiten. De beste ideeën zullen worden gepubliceerd en er zijn een aantal prijzen te winnen zoals houtsnij-werk uit Rundu, een geit adopteren voor een arm gezin in Rundu, en een prachtige verjaardagskalender met foto’s uit Rundu. Inzendingen moeten binnen zijn voor zaterdag 1 juni. Op 10 juni worden de winnende ideeën en de winnaars bekendgemaakt.

De Werkgroep Rundu coördineert alle initiatieven in Nieuwegein in het kader van de stedenband met Rundu in Nami-bië. De activiteiten concentreren zich op projecten die betrekking hebben op de millenniumdoelen 1,2 en 8.
Kenmerk van alle projecten is de kleinschaligheid en het ontbreken van overheadkosten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren