Praise avond voor heel Nieuwegein

Vorig jaar werd op initiatief van CGK/NGK Ankergemeente en Gereformeerde Kerk vrijgemaakt met veel succes een praise avond gehouden. Een avond met veel zang en veel blijdschap onder de muzikanten en alle aanwezigen. Op 13 februari organiseren beide kerken opnieuw zo’n avond.

De praise avonden zijn klein begonnen tijdens een zondagavond dienst van de Ankergemeente. Inmiddels blijkt er veel meer draagvlak te zijn voor deze dienst, zo bleek vorig jaar toen de samenwerking werd gezocht met de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt. Uit deze samenwerking is een goede organisatie commissie ontstaan, met een grote groep muzikanten en zangers die staan te trappelen om er ook dit jaar weer een fantastische avond van te maken.

Zondag 17 januari vond een bijeenkomst plaats ‘Samen Kerk in Nieuwegein’ van een groot aantal kerken uit Nieuwegein die samenwerkten. Ook hier is gebleken dat er draagvlak is om de handen ineen te slaan. “We zien de behoefte onder de mensen om even los te komen van alles wat ons hier opslokt in het leven. Wij zijn vrij en dat mogen we vieren. We willen dat delen met iedereen die daar behoefte aan heeft”, aldus de organisatie.

De organisatie hoopt op een grote opkomst en nodigt daarom iedereen uit om gezellig mee te komen zingen met een grote variatie aan opwekkingsliederen. De praise avond op 13 februari a.s. wordt gehouden in kerkelijk centrum De Rank aan de Lupinestraat 11 in Nieuwegein en is vrij toegankelijk. Aanvang 19.15 uur, deur op om 18.45 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk