Praat mee over wonen in Nieuwegein

Wethouder Hans Adriani, bestuurders van woningcorporaties Mitros, Jutphaas Wonen en Portaal, én de bewonerscommissie Batau Noord (dit n.a.v. hun 25 jarig jubileum) gaan graag met bewoners in gesprek over de verschillende thema’s van het wonen in Nieuwegein. Gesproken zal worden over de Betaalbaarheid en beschikbaarheid van woningen – Kwaliteit en duurzaamheid – Wonen en zorg en de Vitale Stad.

De Gemeente Nieuwegein en de drie woningcorporaties gaan voor de komende vier jaar afspraken maken over concrete maatregelen binnen deze thema’s. Dit is de gelegenheid voor bewoners om aan te geven waar hun prioriteiten liggen. De gemeente en de corporaties nemen dit dan mee bij de totstandkoming van de afspraken. Speciale gast deze avond is de 25 jaar jubilerende Bewonerscommissie Batau Noord. Zij vertellen over hun ervaring als 25 jaar gesprekspartner van corporaties. Aanmelden voor de avond kan op deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren