PostcodeStraatprijs valt op de Kruyderlaan

Bewoners van de Kruyderlaan zijn woensdag 13 april j.l. verrast door Gaston Starreveld can de Postcode Loterij. Op hun postcode 3431 BN is namelijk in de trekking van de maand maart de PostcodeStraatprijs gevallen.

Een winnaar won maar liefst 125.000 euro en de gloednieuwe BMW. De prijs van 75.000 euro viel bij twee winnaars en maar liefst vijf winnaars mochten ieder 25.000 euro in ontvangst nemen. De kleinste prijs van 12.500 euro viel bij twee bewoners van de Kruyderlaan.

De hoofdprijswinnaar: “Ongelofelijk! Mijn dochter moet in augustus bevallen van haar eerste kind. Dus er gaat zeker wat geld naar de babykamer. Mijn man is al een hele tijd overleden, maar hij kijkt vast lachend mee.”

Peggy wint 75.000 euro: “Ik woon tijdelijk bij mijn zoon, en ik ben op zoek naar een eigen huisje. Het geld komt dus goed van pas! Ook zou ik graag met mijn kleinkinderen naar Disneyland willen.” Haar zoon Gregore valt ook in de prijzen. Hij wint 12.500 euro.

Kim is verblijd met 25.000 euro. “Wij hebben net een kindje gekregen. Het geld gaan we denk ik besteden aan een vakantie.” De uitzending van de uitreiking in Nieuwegein is op 8 mei te zien bij ‘Eén tegen 100’ op NPO 1. Het programma start om 21.30 uur. Klik op het fotocameraatje hieronder voor de foto’s van de winnaars.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk