Katern

Porsche Approved Occasion Weekend

De zeven officiële Porsche Centra verzorgen zaterdag 25 en zondag 26 oktober a.s. de zevende editie van het Porsche Approved Occasion Weekend in Nieuwegein. Traditioneel staan er dan meer dan 160 Porsche occasions opgesteld in de HomeBoxx aan de Symfonielaan. Er zijn occasions in elke prijsklasse te vinden vanaf 25.000 euro. Ook krijgt een aantal unieke en opvallende Porsche Classics een podium tijdens dit weekend. Als klap op de vuurpijl is de nieuwe Porsche 918 Spyder te bewonderen.

Traditiegetrouw is er voor een complete shop met Porsche merchandise aanwezig. Met een ruim aanbod uit de Porsche Driver’s Selection, van schaalmodel tot kleding en van cap tot lifestyle-producten. Voor de jongste Porsche fans is er een Kids Corner inclusief filmhoek. Bezoekers die hun gegevens achterlaten, maken kans op een taxirit in de nieuwe 918 Spyder, de snelste en meest innovatieve auto die Porsche ooit heeft gebouwd.

Het meest exclusieve Porsche occasionweekeinde van Nederland vindt plaats op zaterdag 25 en zondag 26 oktober aanstaande in de Home Boxx aan de Symfonielaan in Nieuwegein. Het evenement is vrij toegankelijk. Het evenement is op beide dagen open van 10.00 tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk