Katern

Poppentheater strijkt neer in het amfitheater

Op de laatste zondag van de zomervakantie is er weer een kindertheatervoorstelling in Nieuwegein. Deze zal plaatsvinden op zondag 21 augustus aanstaande in het amfitheater in de wijk Galecop. Deze keer komt Carla Vis naar Nieuwegein met de poppenvoorstelling ‘Je bent uitgenodigd!.’ Zij speelt het verhaal van het feestmaal van de koning voor iedereen.

Dienaar Driekus mag het feest organiseren, maar op de dag van het feest is er nog niets geregeld en de uitgenodigde gasten laten weten dat ze niet kunnen komen. Carlijn wordt ingeschakeld om de boel te redden. Een vlotte voorstelling met muziek en geluidseffecten waaraan de kinderen actief kunnen deelnemen. Voor kinderen in de basisschoolleeftijd, maar met grapjes voor volwassenen.Grote foto

Basisschoolkinderen zijn van harte welkom in het amfitheater in Galecop (ingang bij de kruising van de Willem Elsschothove en de Lucas van Leydenhage). De kleinsten alleen onder begeleiding van een volwassene. De voorstelling begint om 14.00 uur. Het theater gaat om 13.45 uur open. Bij slecht zal de voorstelling gehouden worden in de Koningin Julianaschool aan de Aert de Gelderhage 5. De toegang – inclusief limonade – is gratis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk