Popmuziek op de Museumwerf

Is muziek de nieuwe religie? 3VOOR12 Utrecht denkt van wel. Daarom hebben zij als missie gesteld om Muziek, met hoofdletter M, te verspreiden. Dat doen zij door middel van een BEDEVAART naar tot de verbeelding sprekende projecten. Adfgelopen zondag waren zij gast op de Museumwerf in Nieuwegein. Er waren optredens van Mary Had A Little Band, Harold K en The T.S.Eliot Appreciation Society.

Na de succesvolle eerste BEDEVAART naar de Metaal Kathedraal was het hoog tijd voor een tweede tocht. Op zondag 20 november was het zover. Deze keer leide de weg naar de loods waar doorgaans historische binnenvaartschepen in originele staat worden teruggebracht. Dit bijzondere concert werd mede mogelijk gemaakt door Poppositie Nieuwegein.

Popmuziek staat centraal bij Poppositie, een nieuw platform in Nieuwegein dat popmuziek in de breedste zin van het woord onder de aandacht wil brengen. Dit gebeurt door het organiseren van o.a. nieuwe evenementen of door bestaande initiatieven te ondersteunen en nieuwe verbanden te leggen tussen inwoners en organisaties. Onze videograaf Henk van Montfoort was aanwezig voor het maken van een videoverslag. (Kilk op het cameraatje hieronder voor de film).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk