Politiewagen in botsing met fietser in Fokkesteeg

Een fietser is donderdagavond in de wijk Fokkesteeg aangereden door een politieauto. De fietser is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over de ernst van de verwondingen is nog niets bekend.

Het ongeval gebeurde rond 20.00 uur op de kruising met de Muiderschans en de Meppelerschans ter hoogte van de Apotheek. De fietser kwam uit de richting van de ‘s-Gravenhoutseweg. De politiebus kwam voor de fietser van rechts. De straat is daarna afgesloten. De Verkeers en Ongevallen Analysedienst voerde direct na het ongeval een onderzoek uit. Door het ongeval raakte het busje van de politie zijn linker buitenspiegel kwijt.

“De fietser raakte gewond aan zijn been. Wij gaan verder kijken wat nu precies de oorzaak is geweest van de aanrijding”, laat een woordvoerder van de politie weten.

Het is nog onduidelijk of de wagen met zwaailichten reed. “Maar ook zonder zwaailichten is een politiewagen bevoegd om harder te rijden”, aldus de politie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren