Politiekcafé start weer, deze keer: ‘Prinsjesdag’

Op dinsdag 19 september aanstaande houdt het politiekcafé weer haar maandelijks terugkerende bijeenkomst. Deze keer zal op de derde dinsdag van september gesproken worden over Prinsjesdag. Iedereen, mits vooraf aangemeld is welkom in de Gastrij St. Jan aan de Dorpsstraat in Vreeswijk. Het begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur.

Gasterij St. Jan heeft speciaal voor het Politiekcafé een 3-gangen a la carte menu gemaakt van € 30,00 inclusief een consumptie, dat u vanaf 17.00 uur kunt gebruiken. Er is live-muziek aanwezig. Reserveren kan bij de Gasterij. Het programma van het politiek Café is als volgt:

19.30: Ontvangst

20.00: Opening door de dagvoorzitter

20.01: Speciale gast is Ad van Liempt, journalist en schrijver en bekend als eindredacteur van onder andere het programma ‘Andere Tijden’en grote uitzendingen rond de verkiezingen en het koninklijk huis. Ook werd hij 1 september benoemd tot lector Onderzoeksjournalistiek op Televisie aan de Hogeschool in Utrecht. Hij zal een discussie leiden over de gevolgen voor de lokale politiek en economie van de op Prinsjesdag bekend gemaakte plannen van het kabinet voor het komend jaar.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk