Politiek debat bracht weinig nieuws

Dinsdagavond 25 februari j.l. werd, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart aanstaande, een politiek debat gehouden. In het Nieuwegein Business Center (NBC) stonden de 9 lijsttrekkers uit Nieuwegein tegenover elkaar om te discussiëren over enkele stellingen die vooraf niet bekend waren gemaakt.

De lijsttrekkers kregen ieder vijf minuten om hun standpunten naar voren te brengen die in hun partijprogramma staan. Vervolgens konden politici en enkele deskundigen hierover vragen stellen. Onder de deskundigen waren Kees Oomen (winkelier), Arie Spek (makelaar) en de heer Honing (lid van het kernteam Duurzaam Nieuwegein).

Vooral bekenden uit de politiek waren aanwezig tijdens deze avond. Slechts een handje vol inwoners hadden de moeite genomen om de avond te bezoeken. De kraampjes van de politieke partijen werden niet of nauwelijks bezocht en het debat bracht weinig nieuws dan de bekende issues zoals: werkgelegenheid, de zorg en het wonen. Of hier stemmen zijn gewonnen laat zich raden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren