Politiek Café Nieuwegein over: ‘De Pensioencrisis’

Dinsdag 19 oktober aanstaande is er weer een Politiek Café in Nieuwegein. Deze keer wordt het gehouden in de Green Village aan de Blokhoeve 7. Het negint om 20.00 uur maar de zaal is al open om 19.30 uur.
Deze keer zal Dr. Allard Bruinshoofd, senior econoom van de Rabobank Nederland en hoofd van de afdeling macro-economisch onderzoek aanwezig zijn. Dreigt er na de bankencrisis, de hypotheekcrisis en de economische crisis een wereldwijde crisis rond de pensioenen? Wat zijn de gevolgen voor Europa en Nederland? Moet de pensioengerechtigde leeftijd niet zo spoedig mogelijk naar 67 jaar? Hoe denken de sociale partners hierover? Wat zegt het regeerakkoord van het nieuwe kabinet Rutte? Worden de lagere overheden zoals de gemeente Nieuwegein ook het slachtoffer van de in het regeerakkoord aangekondigde bezuinigingen?Allard Bruinhoofd (o.a. als analyticus van RTL Z) zal op zijn bekende prikkelende en heldere manier zijn onverbloemde mening geven en gaat graag in debat met de aanwezigen. Het Politiek Café is voor iedereen gratis toegankelijk.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren