Politiehond vind kluis na inbraak in Nieuwegein

Bij een woninginbraak in Nieuwegein in de nacht van dinsdag op woensdag 15 juli jl., heeft een inbreker een kluis gestolen. De dader is niet gepakt, maar de kluis is wel gevonden. En dat was te danken aan politiehond Joekel. Na de inbraak liep hij dwars door enkele tuinen en dichtbegroeide struiken in de omgeving. Al snel was het bingo.

Het was de tweede keer in korte tijd dat Joekel een kluis terugvond. In dezelfde nacht flikte de hond hetzelfde kunstje na een bedrijfsinbraak in Groenekan. Joekel vond toen naast de gestolen kluizen ook verschillende goederen terug die te linken waren aan de inbraak.

“Het lijkt wel alsof hij het vinden van kluizen leuk vindt”, laat de politie op Instagram weten. “De eigenaar was erg blij dat hij de kluis terug had. Het onderzoek naar de dader of daders loopt.”

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren