Politie zoekt vernieler spiegel bus

De politie zoekt de man die woensdag 2 juli op de Galecopperlaan een buitenspiegel van een bus van het openbaar vervoer vernielde. Om 22.30 uur zag de chauffeur van de bus dat de onbekend gebleven fietser tegen het verkeer in fietste en dat hij op ruime afstand de fietser passeerde. De fietser keerde en kwam teruggefietst en sloeg met enkele klappen de spiegel van de bus.

De fietser reed daarna weg en fietste de Ernest Claeshove in. Volgens de chauffeur en enkele getuigen gaat het om een blanke man, rond de 25 jaar, 1.90 m. lang, stevig postuur, kort zwart haar(kuifmodel). Hij droeg toen een wit T-shirt met blauwe letters en een korte broek. Hij reed op een donkere fiets(omamodel), een fietsmand voorop en een kinderzitje achterop.

Diverse eenheden zochten nog de omgeving af, maar vonden de fietser niet. De politie roept de fietser op zich alsnog te melden op het politiebureau in Nieuwegein of via het telefoonnummer 0900-8844. Mocht u getuige zijn geweest of menen de fietser te (her)kennen, belt u dan ook naar het telefoonnummer 0900-8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk