Politie zoekt hardnekkige winkeldief

Een man slaagt erin 8 flesjes parfum te stelen bij parfumerie Douglas in Nieuwegein. Hij wordt betrapt, en de beveiliging gaat achter hem aan. De dief weet te ontkomen, maar verliest tijdens zijn vlucht een groot deel van zijn buit.

Het gebeurt op maandagmiddag 30 mei in winkelcentrum Cityplaza. Ook al is het lang geleden, de politie is nog steeds op zoek naar de dader. Op bewakingsbeelden is te zien dat hij doelgericht op de herenparfums afloopt. Daar stopt hij één voor één flesjes parfum van het merk Paco Rabane in zijn trainingsjack.

Beveiligers die elders in de winkel staan, hebben hem in de gaten. Eén van de beveiligers gaat alvast bij de ingang staan. Maar de dief is razendsnel en rent als een bezetene langs de beveiliger. Die rent nog wel achter hem aan, maar kan hem helaas niet te pakken krijgen. Wel vindt hij 7 van de 8 gestolen flesjes parfum terug, die bij het wegrennen uit het trainingsjack van de dief zijn gevallen.

Een paar weken later, op maandag13 juni, komt ie weer in beeld. Dit keer steelt hij voor een spijkerbroek bij C&A. Ook nu heeft de beveiliging hem in de smiezen, maar ook nu weet hij weer te ontkomen.

SIGNALEMENT
– 18 – 24 jaar
– lichtgetinte huidskleur
– ongeveer 1.80 m
– slank postuur
– zwart haar, zijkanten opgeschoren
– wit trainingsjack (voorzijde blauwe band, op de linkermouw een rode band en de rechtermouw een groene band)
– oorbel in linkeroor

Help mee hem te vinden. Weet u wie het is? Twijfel dan niet en geef het door via de tiplijn: 0800 – 6070 of via Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk