Politie zoekt getuigen van straatroof

Woensdagavond 26 augustus heeft er rond 19.30 uur een straatroof plaatsgevonden aan het Makadocenter. De politie heeft één verdachte aangehouden maar is nog op zoek naar twee andere verdachten.

Een vrouw werd hier van haar tas beroofd door drie verdachten. Doordat de tas hardhandig van haar fiets werd getrokken, viel de vrouw op het trottoir. Vervolgens gingen de verdachten rennend richting het Nijpelsplantsoen ervandoor. Door een verklaring van een oplettende getuige, kon de politie na een duidelijk signalement één verdachte in de omgeving van het Nijpelsplantsoen aanhouden. Deze verdachte, een 17-jarige inwoner van Utrecht, werd overgebracht naar het politiebureau. De twee andere verdachten werden voor het laatst rennend gezien op de Breitnerlaan.

Als u getuige bent geweest van deze straatroof, en u heeft de politie nog niet gesproken, dan verzoeken wij u contact op te nemen via 0900-8844.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren