Politie zoekt getuigen van overval op tankstation

Op woensdagavond 10 december 2014 pleegde een man een overval op het Total tankstation aan de Graaf Florisweg in Nieuwegein. De politie zoekt de overvallers en heeft uw hulp nodig. Rond 19.30 uur loopt hij de tankshop binnen. Hij bedreigt de medewerkster met een mes en eist de inhoud van de kassa. De vrouw doet onmiddellijk wat hij zegt. Nog geen 20 seconden later loopt de man met de kassalade onder zijn arm de tankshop uit.

Een getuige die de shop net had verlaten, probeert de man tegen te houden. Maar als de overvaller zijn mes laat zien, laat de man hem gaan. Een andere getuige ziet dat de overvaller een brandgang in de Gravin Catharinalaan inrent. De politie schakelde burgernet in en ging in de wijk op zoek naar de dader. Die bleek spoorloos verdwenen. Wel werd de lege kassala gevonden in een parkje aan de Graaf Albertsingel.

Het signalement van de dader: blanke/lichtgetinte huidskleur – 20-30 jaar – 1.80 m – vlassig snorretje – donkere jas met een geruit patroon – blauw petje met rechts op de klep een lichtgekleurd logo. De jas van de dader is bij de balie vrij donker van kleur, maar door de lichtval bij de ingang is de jas daar wat bruiniger en zien we dat er een ruitpatroon op te zien is.

Herkent u deze overvaller? Bel dan naar de tiplijn: 0800 – 6070 of bel naar Meld Misdaad Anoniem: 0800 – 7000. Klik op het videocameraatje hieronder voor een filmpje van Bureau Hengeveld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren