Themacafé Borstvoeding bij St. Antonius Alnatal

Van 1 t/m 7 augustus 2016 vindt de Wereld Borstvoeding Week plaats. Het thema van dit jaar is: “Een sleutel tot duurzame ontwikkeling”. In september 2015 verplichtten de leiders van de wereld zich tot 17 doelen die gericht zijn op het beëindigen van armoede, bescherming van de planeet en het waarborgen van de welvaart.

Deze doelstellingen zijn terug te vinden in het logo van de Wereld Borstvoeding Week van 2016. Het laat zien dat borstvoeding een sleutelelement is om ons na te laten denken over de waarde van ons welzijn vanaf de geboorte, hoe we elkaar respecteren en hoe we zorgen voor de wereld die we samen delen.

Onder andere de afdeling Neonatologie van het St. Antonius Ziekenhuis, bij St. Antonius Alnatal te Nieuwegein besteedt aandacht aan dit onderwerp. Op woensdag 3 augustus zal er bij St. Antonius Alnatal te Nieuwegein tussen 13.30 uur en 16.00 uur een themacafé ‘Borstvoeding’ gehouden worden. Er zullen verloskundigen en lactatiekundigen van Alnatal aanwezig zijn voor het beantwoorden van je vragen. Bovendien verzorgt lactatiekundigenpraktijk ‘Borstvoeding & meer’ een interactief gedeelte zoals uitleg over het gebruik van draagdoeken en het toepassen van babymassage.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren