Politie zoekt getuigen van aanrijding op Symfonielaan/Sweelincklaan

Woensdagmorgen 3 oktober om 10.00 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de rotonde ter hoogte van de Symfonielaan en de Sweelincklaan te Nieuwegein. Een jonge dame reed met haar elektrische fiets over het fietspad en wilde oversteken. Ze dacht dat de bestuurder van een wit bestelbusje haar had gezien. Ze had gezien dat de bestuurder nog zijn hand opstak naar haar. Blijkbaar reed deze toch door waardoor de jonge dame hard moest remmen en ten val kwam.

Door de val is er letsel ontstaan en moest het slachtoffer naar het ziekenhuis worden gebracht. De bestuurder van de witte bestelbus is weggereden naar de Sweelincklaan en heeft de plaats van het ongeval verlaten zonder hulp te verlenen. Dit is strafbaar!

De politie is nu op zoek naar de dader en roept hem op om zich te melden via 0900-8844 of op het politiebureau. Ook getuigen van het incident worden verzocht zich te melden. Dat kan via 0900-8844 en vermeld het nummer: 2018284627. De blauwe pijl op de foto hieronder geeft de locatie aan waar het incident heeft plaatsgevonden.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk