Politie zoekt ‘Aziaat met slecht gebit’ voor vernielen auto en doodsbedreiging

De politie is op zoek naar een man die in Hoogzandveld in Nieuwegein zuid een auto heeft vernield en de eigenaar van het voertuig vervolgens met de dood heeft bedreigd. Het incident vond afgelopen donderdagavond plaats in de Lijsterbesstraat. De politie komt er vandaag mee naar buiten in de hoop dat getuigen zich melden.

Een 57-jarige inwoner van Nieuwegein zag donderdag 21 maart rond 21.30 uur dat een man een spiegel van zijn auto vernielde. Toen hij hier wat van zei ontstond een conflict en werd hij met de dood bedreigd. De vernieler toonde daarbij volgens de politie een ‘steekvoorwerp’. De Nieuwegeiner zei dat hij de politie ging bellen, waarop de man de benen nam.

Signalement verdachte
De politie heeft een aangifte opgenomen en doet onderzoek naar de identiteit van de verdachte. Van de man is een goed signalement bekend:

Leeftijd 25 a 30 jaar oud, 1.70/1.75 meter lang, Aziatisch uiterlijk, normaal c.q. smal postuur. De man had een slecht gebit en zwart haar. Hij was gekleed in een donkere broek en donkerblauwe jas met paarse opzetstukken op de mouwen.

De politie verzoekt getuigen en/of personen die menen deze verdachte te herkennen, contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren