Update: Politie zoekt tasjesdief in Nieuwegein

Op dinsdagmiddag 31 juli werd een vrouw van haar tas beroofd op de Korenbloemstraat in de wijk HoogZandveld. De politie onderzoekt de beroving en is op zoek naar getuigen.

Politielogo op zijkant politieauto
Rond 13.40 uur liep de vrouw op de Korenbloemstraat. Zij had net boodschappen gedaan bij een winkel op het winkelcentrum Hoog Zandveld en was op weg naar huis. Plotseling greep een onbekende man haar tas uit haar hand en ging er direct vandoor in de richting van de Klaproosstraat. Het slachtoffer, een 69-jarige inwoonster van Nieuwegein, raakte niet gewond maar is wel hevig geschrokken. Agenten deden onderzoek in de omgeving waarbij zij ondersteuning kregen van de politiehelikopter. De verdachte werd echter niet meer aangetroffen.

Signalement verdachte
Van de verdachte is het volgende signalement bekend:
Blanke jongeman, tenger postuur en ongeveer 1.70 meter lang. Hij droeg een grijs T-shirt, een grijze joggingbroek en een zwarte pet.

Wie heeft iets gezien?
De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek verricht maar is dringend op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien of beschikt u op andere wijze over informatie belt u dan met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren