Politie schiet op ramkrakers Hoog Zandveld

In winkelcentrum Hoog Zandveld is in de nacht van woensdag op donderdag rond 03.30 uur een ramkraak gepleegd. Een filiaal van Albert Heijn in het winkelcentrum was het doelwit. Of er wat buit is gemaakt is nog onduidelijk. De criminelen zijn gevlucht. Op Twitter laat de politie weten met een ‘grote zoekactie’ bezig te zijn om de daders te pakken. Het winkelcentrum is voor onderzoek met linten afgezet.

De daders zouden met een auto door de winkelpui zijn gereden. De politie laat weten enkele schoten (vier) te hebben gelost op de daders tijdens hun vluchtpoging. Of een van de daders hierbij gewond is geraakt is onbekend. Vermoedelijk was het de daders te doen om de pinautomaat in de supermarkt. De pui van de winkel werd vernield. Afgelopen maandagnacht was er ook ramkraak in De Meern. Ook toen was Albert Heijn de dupe.

Het winkelcentrum was eerder ook al doelwit van ramkrakers. Op 24 juli 2013 sloegen ramkrakers ook al toe en richtte toen een grote ravage aan omdat de vlammen van de autobrand oversloegen naar de Blokker. Omwonenden werden geëvacueerd en winkeliers konden de hele ochtend hun zaak niet openen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren