Politie rijdt auto klem na wilde achtervolging door de wijk de Doorslag

Dinsdagavond 9 mei rond 19.45 uur heeft de politie van Nieuwegein na een wilde achtervolging een auto klemgereden op de Lepelaar. De achtervolging vond plaats  in de wijk de Doorslag. Het hele gebeuren trok veel publiek toen de auto uiteindelijk klem werd gereden op de Lepelaar.

Eerder op de avond viel een bestuurder van een zwarte auto op bij de Henri Dunantlaan. Doordat de auto er vrij snel vandoor ging kon er geen stopteken worden gegeven. Een achtervolging werd ingezet. De auto werd vrij snel aangetroffen op de Lepelaar in de wijk de Doorslag. De bestuurder had daar de auto achtergelaten. De bestuurder en zijn bijrijder waren de wijk ingevlucht. Beide personen zijn na een tip van een buurtbewoner aangetroffen verderop in de wijk en aangehouden. Na de aanhouding zijn beide mannen overgebracht naar het politiebureau. In de auto werd niets belastends gevonden. De mannen zijn later op de avond naar huis gestuurd.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren