Politie Nieuwegein vraagt burgers attent te zijn bij gebruik lachgas patronen

U ziet ze steeds vaker in het straatbeeld, de lachgas patronen. Ook dit weekend ondervonden omwonenden van het Merweplein weer veel overlast van jeugd die deze patronen gebruiken in combinatie met drank.

De politie van Nieuwegein op Facebook: ‘Dit weekend enkele meldingen gehad van overlast. Veelal was de oorzaak drank, maar ook door het gebruik van lachgas patronen. Wij snappen het niet, maar kennelijk is het lastig om dit even netjes op te ruimen.’

Ziet u dat mensen gebruik maken van deze lachgas patronen en er een rommel van maken? Dan verzoekt de politie dat u direct contact met hen opneemt. Dan kan via 112 of op 0900-8844. ‘Wij komen graag om een rekening van 140,- euro te geven + zelf op te laten ruimen’ aldus de politie.

5 thoughts on “Politie Nieuwegein vraagt burgers attent te zijn bij gebruik lachgas patronen

 1. Eric Bosman

  Dan kunnen ze bijna permanent op de parkeerplaats bij de de Galecoperzoom gaan staan.

 2. Janwillem

  Of bij de reserve deur Beatrix sluis

 3. George

  Op de Kruyderlaan bij de Karwei

 4. john

  als men nu eerst de verkopers aanpakken ,hoeven de burgers daar niet zo attent op te wezen.laat de politie maar eens uitzoeken waar die rotzooi vandaan komt .

  1. rick

   Uitzoeken waar het vandaan komt? Gwn bij de sligro, blokker en de hema? Slagroomspuitpatronen zijn gewoon legaal te koop en legaal te gebruiken. Opruimen mag inderdaad wel.

   En tuurlijk meteen weer de politie af sturen… Stel je eens voor, jeugd in Nieuwegein die iets te doen heeft….

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren