Politie maakt vroegtijdig einde aan House Party in Nieuwegein

De politie van Nieuwegein heeft zondagmorgen 10 september een einde gemaakt aan een illegale House Party. Het feest werd gehouden onder de Jan Blankenbrug bij de Lekdijk West in Nieuwegein. De politie kreeg de melding binnen rond 08.00 uur. Omwonenden hadden last van harde muziek waarschuwde de politie.

Toen de politie arriveerden troffen zij de feestgangers aan. Er waren ongeveer 40 personen en 17 voertuigen aanwezig. Door de organisatie van het feest was een geluidsinstallatie opgebouwd. De groep was meewerkend en gaf gehoor aan de opdracht om de boel op te ruimen. De House Party is zonder noemenswaardig conflict beëindigd, ook is niemand aangehouden. De organisatie is medegedeeld dat als ze een feestje willen bouwen dat daar een vergunning voor nodig is. Het is onbekend hoelang het feestje al aan de gang was.

Gasten van de House Party ruimen de boel op na sommatie van de politie

2 thoughts on “Politie maakt vroegtijdig einde aan House Party in Nieuwegein

  1. teknoGaatdoor

    Dan zoeken die mensen een plekje op buiten de bewoonde wereld waar niemand er last van heeft en dan is het nog niet goed.
    Feestje geven is geen criminaliteit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren